Incorrect slider name. Please make sure to use a valid slider slug.

SPONSORSPRINGEN TIJDEN DE NIEUWJAARSBORREL

Tijdens de gezellige nieuwjaarsborrel op 3 januari was er een springwedstrijd en een behendigheidswedstrijd voor honden; beiden voor sponsoring voor PonyPret.
Het Speel-uw-spel-parcours voor het sponsorspringen telde 6 hindernissen de deelnemers zelf het parcours konden bepalen. Voor een foutloos gesprongen hindernis kreeg je punten: hoe moeilijker de hindernis, hoe meer punten. Een joker leverde extra punten op. Het maximum was 80 punten. Sponsors konden een vast bedrag sponsoren of per punt. Jacky Hale sprong het hoogste bedrag van 160 euro bij elkaar op Winter. Thimo van Kuijk sprong met Aranka de 80 punten in de snelste tijd: 52 seconden.

Bij de honden-behendigheid waren de hindernissen o.a. springbalken, een tunnel, een mat en een slalom. Een dag van te voren konden de honden oefenen voor deze bijzondere happening.  Rakker van Jennifer Verhaar en Chica van Annick van Stroe waren de beste!

MAAK VANDAAG HET VERSCHIL!

Help mee om kinderen en volwassenen die door financiële of sociale omstandigheden niet kunnen paardrijden, toch te laten deelnemen aan onze paardrijactiviteiten.

WORD VRIJWILLIGER
WORD NU DONATEUR
2019-08-14T09:45:59+00:00