Incorrect slider name. Please make sure to use a valid slider slug.

HONDENVAARIGHEIDSWEDSTRIJD VOOR PONYPRET

Op zondag 8 januari 2017 is er tijdens de nieuwjaarsborrel een vaardigheids­wedstrijd voor honden. Deelnemers aan de hondenvaardigheid zoeken hun sponsors die óf een vast bedrag sponsoren óf een bedrag per behaalde punt. De deelnemer die het meeste sponsorgeld verzamelt wint de PonyPret wisselbeker. De winnaar van de vaardigheidswedstrijd wint een leuke prijs. Het begint om 16.00 uur.

Op woensdag 4 januari is er gelegenheid om het vaardigheidsparcours te oefenen onder leiding van een gediplomeerde trainer!!  Het is van 17.30-19.30 uur en de kosten bedragen per hond € 5,00. Ook bieden we deze avond een gezellig stamppot buffet aan. De kosten hiervan bedragen voor kinderen tot 16 jaar € 11,00 en voor volwassenen € 13,50, inclusief twee drankjes. Ook je gezinsleden kunnen dus mee-eten! We plannen het zo dat het oefenen de honden en de maaltijd goed te combineren is.

Beide activiteiten worden begeleid door een professionele trainer!

De spelregels

  • Je zoekt sponsors. Sponsoren kan met een vast bedrag of met een bedrag per punt. Je kunt maximaal 20  punten halen. Een sponsorlijst kun je ophalen in de kantine of opvragen via de mail. Het minimale sponsorbedrag bedraagt €25,00
  • Op 8 januari lever je je sponsorlijst vóór aanvang in in de kantine samen met het bedrag van de vaste sponsors.
  • Er zijn twee groepen: honden die aan de lijn gaan en honden die los gaan.
  • Ieder van de 6  hindernissen in het parcours is een aantal (1 t/m 4) punten waard. Je kunt alleen punten verdienen met foutloos genomen hindernissen.
  • Tijdens het parcours telt de jury mee hoeveel punten je haalt en vult dit in op je sponsorlijst.
  • Het totaalbedrag dat je hebt verdiend wordt opgeteld en genoteerd. De lijst krijg je tijdens de prijsuitreiking weer terug zodat je het geld op kunt halen bij de sponsors.
  • Het sponsorgeld lever je uiterlijk 15 januari 2017 in in de kantine. Of je maakt het over op rekeningnummer NL89 RABO 0175 4856 15 t.n.v. Stichting GMPM. Als ruiter ben je er dus zelf verantwoordelijk voor dat het geld opgehaald en betaald wordt.
  • Aanmelden kan via de mail info@manege-groenewoude.nl of in de kantine.

MAAK VANDAAG HET VERSCHIL!

Help mee om kinderen en volwassenen die door financiële of sociale omstandigheden niet kunnen paardrijden, toch te laten deelnemen aan onze paardrijactiviteiten.

WORD VRIJWILLIGER
WORD NU DONATEUR