Incorrect slider name. Please make sure to use a valid slider slug.

HOLLANDSE NIEUWE VOOR PONYPRET

Een vaatje haring, daar ging het om bij de Amerikaanse veiling die donderdag 14 juni werd georganiseerd door de Lions Club Scherpenzeel-Woudenberg-Renswoude. Een veiling waarvan de opbrengst geheel bestemd was voor Stichting Ponypret.

Broodjes haring (of kroket), een accordeonist en een veilingmeester vormden de ingrediënten van de haringparty in Hotel Schimmel/Brasserie 1885. Deelnemers aan de veiling kregen een nummer waarmee ze konden bieden. Bij elk bod dat werd gedaan betaalde de bieder 25 euro en zo vloog of kroop, afhankelijk van het tempo, de prijs van het vaatje haring omhoog. De professionele veilingmeester bouwde de spanning lekker op. Degene die uiteindelijk als laatste bood werd de nieuwe eigenaar van het vaatje.

Buiten konden de gasten het goede doel, de speciale Ponypret menwagen, bewonderen met paard Alie ervoor en gemend door Jacqueline en Peter. Wat de wagen bijzonder maakt is dat íe geschikt is voor mindervaliden, waardoor ook mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel van een rit kunnen genieten.

Na afloop van de veiling werd aan Hettie een cheque met het fantastische bedrag van € 6.500,- uitgereikt. Een geweldig resultaat! Lions, bedankt!

MAAK VANDAAG HET VERSCHIL!

Help mee om kinderen en volwassenen die door financiële of sociale omstandigheden niet kunnen paardrijden, toch te laten deelnemen aan onze paardrijactiviteiten.

WORD VRIJWILLIGER
WORD NU DONATEUR