Incorrect slider name. Please make sure to use a valid slider slug.

FRITUREN VOOR PONYPRET

Na het succes van de eerste frituuravond op Manege Groenewoude moest er natuurlijk een herhaling komen. Vooral omdat de opbrengst van deze activiteit helemaal voor PonyPret is. Deze Stichting maakt het mogelijk dat kinderen die niet kunnen sporten door bijvoorbeeld financiële omstandigheden toch kunnen paardrijden.
Met een gevarieerd menu van loempia’s, mini-berenklauwtjes, zelfgemaakte hamburgers, stokbrood met lekkers, bittergarnituur en verschillende soorten friet was frituuravond 2.0 een groot succes. Na al dit lekkers volgde er nog een zeer uitgebreid toetjesbufet met verschillende soorten taart, ijs, fruit en zelfs een chocoladefontein.

De avond was druk bezocht en de sfeer was zo gezellig dat er na afloop door een groep nog gezellig werd na geborreld aan de bar. Top gedaan Maarten, Annemei, Meike, Lynn, Jolanda en Jacqueline. Dankzij jullie inzet is er deze avond € 287,50 opgehaald voor PonyPret. En we bedankten de sponsors die het overheerlijke eten hebben gesponsord zodat de opbrengst helemaal naar PonyPret gaat. Op naar frituuravond 3.0!

MAAK VANDAAG HET VERSCHIL!

Help mee om kinderen en volwassenen die door financiële of sociale omstandigheden niet kunnen paardrijden, toch te laten deelnemen aan onze paardrijactiviteiten.

WORD VRIJWILLIGER
WORD NU DONATEUR